We vliegen van het werk naar de kinderen thuis, willen onze hobby’s bijhouden en slaan het liefst geen vakantie over. En tussendoor mogen we het huishouden niet vergeten. Ondanks dat u regelmatig het huis schoon maakt komt er door het jaar heen toch achterstallig onderhoud. Bijna iedereen krijgt bijvoorbeeld te maken met aangekoekte etensresten in de oven, vetvlekken op de afzuigkap, hardnekkige kalkaanslag in de badkamer of zoiets als stofnesten achter de radiator.


Wij hebben de oplossing. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Voor een eenmalige klus zoals bijvoorbeeld voor de badkamer of ramen maar ook voor regelmatig schoonmaakwerk kunt u ons inzetten zodat u meer tijd over heeft om de voor uw belangrijke zaken te doen. Onze vakkundige schoonmakers zorgen met onze specialistische middelen en ruime ervaring dat uw woning binnen een hele dag weer voor een tijd tegen aan kan. Stoffen, poetsen, gordijnen, tapijt of ramen…. Wij regelen het allemaal!


Voorjaarsschoonmaak
De voorjaarsschoonmaak is een goed moment om het huis op orde te krijgen voordat u de zomer ingaat. Een speciaal team van Total Cleaning Aruba BV zorgt er in een hele of een halve dag voor dat uw huis weer helemaal grondig schoongemaakt is, waarbij naast alle ramen, vloeren en sanitair natuurlijk ook de kasten worden schoongemaakt.


Total Cleaning Aruba BV is ook gespecialiseerd in:

  • Wassen van vitrages inclusief afhalen en ophangen
  • Wassen van gordijnen inclusief afhalen en ophangen
  • Reinigen van luxaflexen en lamellen
  • Wassen van beddengoed etc.

 

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag