Glas & Gevelreiniging

Glasbewassing doen wij met behulp van het Tuckerpole systeem.

Werkwijze glasbewassing

Glasbewassing doen wij met behulp van het Tuckerpole systeem. Telescopische glasbewassing vanaf de grond, tot op grote hoogte zonder verdere hulpmiddelen. Hierbij gebruiken wij gedemineraliseerd water, waarbij vervuiling oplost en er een smetteloos schoon en streeploos resultaat ontstaat.

Na een risico-inventarisatie bepalen wij in samenspraak met u welk type materieel en werkmethode wordt ingezet.

Onze mogelijkheden op een rijtje

  • Glasbewassing voor bedrijven en VVE’s
  • Glasbewassing zowel binnen als buiten
  • Veilige Glasbewassing met safe-sits, gondels en hoogwerkers.
  • Spoedklussen mogelijk op afroep
  • VCA gecertificeerd.

TCA Total Cleaning Aruba BV investeert voortdurend in hoogwaardig materieel en reinigingstechnieken. Dit om veilig op hoogte te kunnen werken met het optimale resultaat. Onze medewerkers hebben bovendien minimaal het diploma basisveiligheid.

Gevelschoonmaak

Een mooie, schone gevel is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast verhoogt een goed onderhouden gevel de waarde van uw vastgoed. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij uw gevel eenmalig of periodiek reinigen. Ook kunnen wij voor u een onderhoudsplan opstellen, zodat u altijd van een schone, representatieve gevel geniet.

In de loop van de tijd raken gevels vervuild door onder andere weersinvloeden, algen en mossen. Iedere gevel en elk soort vervuiling is uniek en vereist daarom een oplossing op maat.

Er zijn verschillende methoden om uw gevel te reinigen. Dit kan voor iedere gevel verschillend zijn. In ons advies op maat adviseren wij u over de beste aanpak voor het meest optimale resultaat. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de reiniging alles netjes op.
Naast gevelreiniging doen we ook aan terrasreiniging. TCA is gespecialiseerd in gevelreiniging voor de particuliere markt maar ook voor de zakelijke markt.

Glasbewassing offerte aanvragen

Wilt u meer weten van ons en wilt u een messcherpe offerte ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u een aanbieding doen voor glasbewassing waarbij u kunt kiezen uit onze aantrekkelijke periodieke contracten. Met een glasbewassing verzorgd door ons heeft u altijd de beschikking over brandschone ramen die minder snel vuil worden.