Goede Doelen

TCA Total Cleaning Aruba BV steunt actief goede doelen voor langdurige impact.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TCA Total Cleaning Aruba BV heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan en ondersteunt graag goede doelen en lokale initiatieven.

TCA Total Cleaning Aruba BV ondersteunt in Nederland de Stichting Projecthulp Haïti en Haitiaanse Vereniging in Nederland. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen.

Haïtiaanse Vereniging in Nederland (HVIN)

De Haïtiaanse Vereniging in Nederland (HVIN) is op 30 januari 2011 opgericht als vereniging door vaststelling van het verenigingsstatuut door de oprichters en tevens de aanstelling van het bestuur.

De vereniging heeft als hoofddoel de Haïtiaanse gemeenschap in Nederland bij elkaar te brengen en een plaats te geven in de Nederlandse samenleving. Daarnaast wil HVIN Nederlanders, met name ouders van uit Haïti geadopteerde kinderen, over Haïti informeren en de kinderen zelf iets meegeven over het land en de cultuur van het land waar zij ooit geboren zijn.

HVIN wil zodoende op een positieve manier bijdragen aan het versterken van het imago van Haïti in Nederland en een platform zijn voor Haïtianen in Nederland en voor iedereen die Haïti een warm hart toedraagt.  Meer weten over de vereniging? Bezoek hier 

Projecthulp Haïti

Stichting Projecthulp Haïti (SPH) is opgericht op 21 november 1994 en houdt zich bezig met structurele hulpverlening. Ras of geloof is hierbij op geen enkele wijze van belang. SPH geeft voorlichting over structurele hulp in Haïti. Alle gelden, donaties en schenkingen worden volledig besteed aan de hulpverlening.

Na velen jaren actief bezig te zijn geweest met kleinschalige structurele hulpverlening in Haïti, gaat Stichting Projecthulp Haïti met in gang van 1 januari 2018 haar activiteiten beëindigen. Gestart vanuit de adoptiestichting BANND, zijn vele projecten gerealiseerd dankzij vele donateurs.
De laatste jaren is veel veranderd, na de grote aardbeving in 2010 zijn naast. Meer weten over de project? Bezoek hier

Wilt u met ons samenwerken?

Maak samen met TCA Total Cleaning Aruba B.V. een verschil! Partnerschap voor een schonere wereld en steun aan non-profit initiatieven. Doe mee!