Horeca

Dieptereiniging noodzakelijk in aanvulling op dagelijks onderhoud.

Dieptereiniging noodzakelijk in aanvulling op dagelijks onderhoud

TCA Total Cleaning Aruba BV verzorgt de dieptereiniging van sanitaire ruimten en keukens op locatie. Dieptereiniging wordt verricht met een professionele stoomreiniger die de wanden, vloeren, deuren, toiletpotten, toiletbrillen en deksels desinfecteert en reinigt. Dit geldt tevens voor afzuigkappen, keukenkastjes, tegels en aanrechtbladen.

Het is van belang om dieptereiniging toe te passen in sanitaire ruimten en keukens omdat vuil zich kan nestelen op de met de hand moeilijk bereikbare plaatsen. Met dieptereiniging kan deze worden verwijderd, wat de hygiëne optimaliseert. Wij garanderen u een bijzonder intensief schoonmaakprogramma, dat voldoet aan de strenge eisen. Alle moeilijk bereikbare plekken worden met speciale machines en methodes volledig ontdaan van kalk, vet en vuil.

TCA Total Cleaning Aruba BV biedt dieptereiniging aan in

 • Dieptereiniging sanitair
 • Dieptereiniging keuken

Dieptereiniging sanitair

Het reguliere onderhoud is niet altijd voldoende om de moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed te kunnen schoonmaken. De producten waarmee onze medewerkers mogen werken zijn voornamelijk geschikt voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Organische en anorganische vervuiling (zoals urinezouten, vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) bouwt zich op die plekken op waardoor er een ongewenste voedingsbodem voor bacteriën ontstaat. Het opgehoopte vuil zorgt daarnaast op termijn voor stankoverlast en verstopping.

TCA zorgt voor het grondig en specialistisch reinigen en desinfecteren van uw sanitair met behulp van hogedruk- of stoomapparatuur. Wij garanderen u een bijzonder intensief schoonmaakprogramma, dat voldoet aan de strenge eisen. Alle moeilijk bereikbare plekken worden met speciale machines en methodes volledig ontdaan van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging.

Dieptereiniging sanitair omvat onder andere

 • Reiniging van wastafel inclusief kranen en de sifon
 • De toiletten en de spoelreservoirs, incl. de rubbers, die indien nodig worden vervangen
 • Ruimte waarin wastafels en toiletten zich bevinden

Dieptereiniging keukens

Om optimale hygiëne te realiseren is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging noodzakelijk.  We verstaan hieronder een zeer grondige schoonmaakbeurt als aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging van de keukens. Daar waar de dagelijkse schoonmaak niet aan toekomt of bij kan komen, reinigen onze medewerkers de gehele keuken grondig.
Tijdens deze periodieke grondige reiniging wordt keukenapparatuur gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Zo wordt opgehoopte vervuiling ook op lastig bereikbare plaatsen verwijderd.

Dieptereiniging keukens omvat onder andere

 • Reiniging en desinfecteren van moeilijk bereikbare plaatsen
 • Intensieve reiniging en ontkalken van keukenapparatuur
 • Reinigen van de buiten- en binnenkant van uw keukenkasten
 • Het reinigen van uw werktafels
 • Controle en herstellen van kitranden
 • Inspectie en ontkalken van de apparatuur
 • Reinigen van uw leidingen
 • Intensieve reiniging van vloeren en wanden

Daarnaast zorgt een hygiënische werkplek voor minder ziekteverzuim, en behoud van verschillende apparatuur in de keuken.