Kantoor

Schoon kantoor motiveert, verbetert werksfeer en verhoogt productiviteit.

Kantoor schoomaak

Een schone werkomgeving

Een schoon kantoor werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig gevoel aan het werk zijn. Daarnaast draagt een schone werkomgeving bij tot een prettige werksfeer en leidt tot een verhoogde productiviteit.

 

Van toetsenborden tot vensterbanken

Voor het schoonmaken van uw kantoor gaan onze ervaren medewerkers snel en efficiënt te werk. Ze stemmen hun werktijden af op die van uw medewerkers. Als de dag er voor het personeel op zit, gaan wij aan de slag met het reinigen van bureaus, deuren, vensterbanken, vloeren, inventaris, keukens en sanitair.

Desgewenst reinigt TCA Total Cleaning Aruba BV ook de toetsenborden en maken we de computers stofvrij. Zo treffen uw medewerkers de volgende dag een frisse, schone werkplek aan; klaar voor weer een productieve werkdag. Een schoon bedrijf is voor uw bezoekers bovendien een mooi visitekaartje.

Schoonmaak buiten kantooruren?

Vroeger werd de schoonmaak in kantoorpanden vaak buiten kantooruren gedaan, zodat het personeel en bezoekers geen last hadden van de werkzaamheden. Tegenwoordig wordt er echter ook vaak gekozen voor schoonmaak overdag. Als bedrijf geeft u uw bezoekers hiermee de indruk dat de schoonmaak binnen uw kantoorpand goed verzorgd wordt.

Daarnaast biedt het u en uw werknemers de gelegenheid om overleg te plegen met de schoonmakers en zodoende de schoonmaaktaken af te stemmen op de behoefte die er op dat moment is. In overleg kunnen er dan afspraken gemaakt worden over de taken die in meerdere of mindere mate prioriteit hebben.

Meer dan kantoren schoonmaak

Als een gebouw er schoon en netjes uitziet zal dit op prijs gesteld worden door de werknemers, de klanten en overige relaties van het bedrijf. Voor een bedrijf is het dus van belang om het terrein rondom het kantoor netjes op orde te hebben. Ook een schone en goed onderhouden gevel en schone ramen zijn van belang, vooral voor een goede eerste indruk. Daarnaast is het voor bezoekers van uw bedrijf aangenaam om te worden ontvangen in een schoon en verzorgd gebouw.

Op een kantoor is vaak veel confidentiële informatie aanwezig. Daarom is TCA Total Cleaning Aruba BV extra zorgvuldig met het selecteren van betrouwbare, gescreende schoonmakers die bij u aan de slag gaan.

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor het onderhoud aan uw kantoren?
Hiervoor kunnen we dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek bij u langskomen. Ook een eenmalige schoonmaak is mogelijk.

Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tapijt en Stoelreiniging

De uitstraling van uw bedrijfspand wordt ook door factoren binnen het pand bepaald, het interieur. Klanten krijgen een goede indruk van uw bedrijf als uw stoelen en tapijt er netjes en schoon uitziet. TCA Total Cleaning Aruba BV verzorgt het reinigen van stoelen en het tapijt, eventueel als onderdeel van het totale schoonmaakplan.

Tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. In tapijt kan veel stof achterblijven dat door gebruik, vooral rijden en schuiven met stoelen, kan worden verspreid. Hierdoor voelen medewerkers met een allergie zich niet prettig op hun werkplek.

Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw tapijt te laten reinigen.

TCA Total Cleaning Aruba BV maakt voor het tapijt reinigen gebruik van de sproei-extractie methode. Nadat eerst alles grondig met behulp van een borstelzuiger wordt gezogen, bewerken we vlekken handmatig. Vervolgens wordt de gehele vloerbedekking met een reinigingsmiddel ingespoten. Met een sproei-extractie machine wordt met warm water onder druk al het vuil los gespoeld en direct weer opgezogen.

Incidentele en tussentijdse vlekken kunnen door TCA Total Cleaning Aruba BV met de bonnet methode worden aangepakt. Het tapijt wordt gezogen met een borstel stofzuiger en ingespoten met een reinigingsmiddel. Op de ronddraaiende schijf van een één-schijfmachine bevestigen we een pad van witte katoen of microvezel. Deze pad neemt al het vuil op wat het in de vloer tegenkomt.

Vlekkeloos schoon

Wilt u ook dat uw vloerkleed of tapijt weer vlekkeloos schoon wordt gemaakt door onze professionals? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, zodat we u ons kostenplaatje kunnen vertellen. U zult zien dat onze prijzen zeer scherp zijn. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van perfecte reiniging.

Maar dat is niet het enige, waarvoor u bij ons terechtkunt

• Wij reinigen zowel vastliggende vloerbedekking als losse kleden of tapijten.
• Onze methode is milieuvriendelijk, snel en daardoor voor u voordelig.
• U hoeft kamers niet te ontruimen, wij schuiven meubels voor u aan de kant.
• Omdat er diep wordt gereinigd, is het resultaat optimaal en blijft het langdurig mooi.
• Al ons personeel is ervaren en goed opgeleid, ook voor andere diensten.

Bent u overtuigd van onze ervaring en professionele tapijtreiniging? Belt u dan snel voor een offerte