Onderwijs

Kinderopvang & Kinderdagverblijf schoonmaken

Zeker in kinderdagverblijf is hygiëne van allergrootst belang. Het onderhoud van kinderdagverblijven, vergt daarom een andere wijze van schoonmaak. TCA heeft veel ervaring in het totaal schoonmaak van en specialistische diensten in kinderdagverblijf volgens de regels van de GGD en weet de hoge eisen om te zetten in daden.

TCA kan de volledige schoonmaak uitvoeren dagelijks voor of na opening, maar ook een deel van de schoonmaak in samenwerking met een eigen huishoudelijke dienst of de leidsters.

Wanneer er wordt samen gewerkt met eigen medewerk(st)ers zal TCA adviseren met welke materialen en middelen het beste resultaat wordt behaald. Indien nodig worden hiervoor ook de medewerk(st)ers van het kinderdagverblijf door TCA getraind in werken met de middelen. Hierdoor kan een optimale schoonmaak worden gegarandeerd.

Net als bij het onderwijs worden periodieke werkzaamheden altijd zo veel mogelijk gepland in de vakanties of tijdens sluitingen. Ook extra schoonmaak rond open dagen en/of feesten behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Tevens kan TCA voor u nog veel meer facilitaire diensten uit handen nemen.
Wilt u meer weten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. U stemt ermee in door de website verder te gebruiken.

Privacyverklaring