Onderwijs

Wij verzorgen dagelijkse schoonmaak, volledig of samen met uw team.

Kinderopvang & Kinderdagverblijf schoonmaken

Zeker in kinderdagverblijf is hygiëne van allergrootst belang. Het onderhoud van kinderdagverblijven, vergt daarom een andere wijze van schoonmaak. TCA Total Cleaning Aruba BV heeft veel ervaring in het totaal schoonmaak van en specialistische diensten in kinderdagverblijf volgens de regels van de GGD en weet de hoge eisen om te zetten in daden.

TCA Total Cleaning Aruba BV kan de volledige schoonmaak uitvoeren dagelijks voor of na opening, maar ook een deel van de schoonmaak in samenwerking met een eigen huishoudelijke dienst of de leidsters.

Wanneer er wordt samen gewerkt met eigen medewerk(st)ers zal TCA Total Cleaning Aruba BV adviseren met welke materialen en middelen het beste resultaat wordt behaald. Indien nodig worden hiervoor ook de medewerk(st)ers van het kinderdagverblijf door TCA Total Cleaning Aruba BV getraind in werken met de middelen. Hierdoor kan een optimale schoonmaak worden gegarandeerd.

Net als bij het onderwijs worden periodieke werkzaamheden altijd zo veel mogelijk gepland in de vakanties of tijdens sluitingen. Ook extra schoonmaak rond open dagen en/of feesten behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Tevens kan TCA Total Cleaning Aruba BV voor u nog veel meer facilitaire diensten uit handen nemen.
Wilt u meer weten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.