Over Ons

Transparant, professioneel schoonmaakbedrijf. Uiteenlopende diensten, duidelijke offertes, betrouwbare afspraken, effectieve communicatie.

Wie zijn wij?

Uw partner in gebouw onderhoud en specialistisch schoonmaak

TCA Total Cleaning Aruba BV is een schoonmaakbedrijf die zo transparant als water is. We zijn gespecialiseerd in uiteenlopende schoonmaakdiensten. Schoonmaken is een vak, schoonmaakbedrijf TCA Total Cleaning Aruba BV verstaat dit vak als geen ander. Professioneel, betrouwbaar, vakkundig en nauwgezet. Offertes zijn duidelijk, schoonmaakprogramma’s plus frequenties zijn overzichtelijk, afspraken betrouwbaar, en een doelgerichte en snelle communicatie zorgt voor korte verbindingslijnen.

Afspraak is afspraak

Als opdrachtgever telt voor u vooral de kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening. U wilt dat de schoonmaakwerkzaamheden of andere facilitaire diensten in uw gebouw(en) perfect verlopen. Daarvoor treft u in TCA Total Cleaning Aruba BV de juiste partner. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Bij TCA  Total Cleaning Aruba BV maken we waar wat we beloven. Voor u betekent dit de zekerheid dat u met TCA Total Cleaning Aruba BV beter, en vooral ook schoner, af bent.

Vakmensen

Wij werken graag met vakmensen met hart voor de zaak. Onze medewerkers zijn actief in kantoren, publieke ruimten, vve’s, fabrieken, scholen en festivals in de hele regio Den Haag. Regelmatige scholing staat garant voor vakwerk. TCA Total Cleaning Aruba BV besteedt veel aandacht aan de kennis van haar medewerkers, zodat ze altijd op de hoogte blijven van de jongste ontwikkelingen en technieken. Schoonmaken, glasbewassing en onderhoud van natuurstenen vloeren zijn enkele voorbeelden van het brede dienstenpakket.

Werkwijze & Structuur

Voor TCA Total Cleaning Aruba BV  telt maar een ding: de tevredenheid van de eindgebruiker. Wie elke dag naar zijn werk gaat, moet zich daar prettig voelen. TCA Total Cleaning Aruba BV onderhoudt daarom een open relatie met haar opdrachtgevers. Oren en ogen houden we open voor alles wat een opdrachtgever bezighoudt. Vervolgens wordt daar flexibel op ingespeeld. Dat kan alleen als er een juiste balans is tussen persoonlijke aandacht en het werken volgens procedures.

Centraal staat dat het werkproces zich mee ontwikkelt met de behoeften van de opdrachtgever. Op deze manier sluit de dienstverlening altijd aan op zijn behoeften. Daarom heeft elke opdrachtgever een vaste contactpersoon, de rayonmanager.

De rayonmanager stelt samen met de opdrachtgever een schoonmaakplan op. Hierin is nauwgezet omschreven wat de werkzaamheden zijn en hoe die moeten worden uitgevoerd. Voor de uitvoering gebruikt TCA Total Cleaning Aruba BV  het Zwitserse Wetrok-systeem. Een hoogwaardig, mensvriendelijk en duurzaam schoonmaaksysteem, dat het milieu zoveel mogelijk ontziet.

Werkprogramma
TCA Total Cleaning Aruba BV maakt per object een werkprogramma wat aan u wensen voldoet en volgens onze ervaring het beste is. De samenstelling van het werk programma hangt af van de werkzaamheden en het soort afwerkmateriaal.

Planning
Er worden natuurlijk ook planningen gemaakt voor de periodieke schoonmaakwerkzaamheden. bijvoorbeeld in een keuken zijn de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden niet voldoende, daarom hebben wij specialisten op dat gebied die deze periodieke schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Logboek
TCA Total Cleaning Aruba BV werkt met een logboek zodat er regelmatig contact is tussen de opdrachtgever en de werknemer. Het logboek wordt dagelijks door de werknemer gelezen en getekend. Eens per week wordt het logboek gelezen en afgetekend door de objectleider.

Kwaliteitscontrole
De kwaliteit van de werkzaamheden is belangrijk, zowel voor u als opdrachtgever als voor ons. Daarom worden de schoonmaakwerkzaamheden maandelijks middels een DKS-controle gelopen, en zal er een kopie van de DKS-controle aan de opdrachtgever worden verstrekt. Het DKS-rapport geeft direct het gemiddelde niveau van het werk en kwaliteit aan, eventuele verstoringen kunnen daardoor op korte termijn met de opdrachtgever worden doorgesproken en verholpen.

Erkend Leerbedrijf

Bij TCA Total Cleaning Aruba BV vinden we het belangrijk dat we vakmanschap behouden en onze kennis delen. Daarom is TCA Total Cleaning Aruba BV door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn.

Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Bedrijven krijgen zo steeds de best gekwalificeerde vakmensen. Aan dit initiatief draagt TCA Total Cleaning Aruba BV graag een steentje bij.

“Als SBB erkend leerbedrijf staan wij garant voor kwaliteit en meerwaarde die u in al onze projecten terugziet.

Werken bij TCA

Lijkt het jou leuk, nu je onze website hebt bezocht, om bij TCA Total cleaning Aruba BV te werken?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die de schoonmaakbranche als een roeping zien en het leuk vinden andere mensen een veilig gevoel te geven, want schoon is tegenwoordig het nieuwe veilig!

Wij zoeken mensen die:

  • Gemotiveerd zijn;
  • Zelfstandig kunnen werken of in teamverband;
  • Flexibele werktijden kunnen en willen werken;
  • Het liefst Nederlands of Engels spreken;
  • Klantvriendelijk zijn;
  • Die bij gebleken geschiktheid door willen groeien naar teamleider of supervisor;
  • Personen in bezit van rijbewijs hebben een pre;
  •  

Ben je starter in de schoonmaakbranche? Of …

Heb je al enige ervaring of ben je al een specialist in een van onze werkgebieden?

Wij belonen onze medewerkers met een leuk team, leuke klanten en een salaris dat ligt boven het CAO.

Nog steeds geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaande? Reageer dan snel en vul hieronder het online sollicitatieformulier in!