Recreatie & Woning

Laat uw recreatie- en woonruimtes stralen met onze schoonmaakdiensten.

Portiek Schoonmaak

Juist doordat een entree, trappenhuis een ruimte is waar in principe iedereen die ergens moet zijn doorheen moet, wordt deze snel vies. Modder, voetafdrukken, afval: een entree, trappenhal heeft heel wat te verduren. Hier ontvangt u familie, gasten en mogelijke klanten. Toch wilt u dat deze er altijd schoon en netjes opgeruimd uitziet.

Een entree, trappenhuis schoonmaken is een dienst dat de Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen, flats, appartementen en bedrijven maar ook vaak door particulier wordt uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. TCA Total Cleaning Aruba BV zorgt voor het schoonmaken van uw entree, portiek, trappenhal of lift. Zowel voor grootschalige complexen als voor wat kleinere luxe appartementencomplexen.

TCA Total Cleaning Aruba BV heeft een vast team dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van entrees, trappenhuizen. Wij kennen hiervoor verschillende mogelijkheden voor en kunnen u hierop zowel eenmalige, periodieke of terugkerende basis mee van dienst zijn.

Huis schoonmaak

Geen zin in de schoonmaak van uw huis?

Wanden en plafonds zijn er in ontelbare verschillende soorten materialen. Een schoon plafond of wand zorgt voor een nette indruk. Wanneer deze door nicotine-, schimmel-, vet-, of kalkaanslag niet meer netjes is, kunnen wij ze voor u reinigen. Onze medewerkers hebben ervaring met alle wand- en plafondmaterialen en weten precies wat nodig is om deze te reinigen. Daarnaast reinigen ze lichtarmaturen en ventilatieroosters.

U kunt bij ons terecht voor

 • Reinigen van akoestische plafondmaterialen
 • Nat reinigen van harde en gesloten wand- en plafondafwerkingen
 • Reinigen van lichtarmaturen
 • Reinigen van ventilatieroosters

Wij denken altijd met u mee over de planning van de reinigingsactiviteiten zodat uw medewerkers zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden.

We vliegen van het werk naar de kinderen thuis, willen onze hobby’s bijhouden en slaan het liefst geen vakantie over. En tussendoor mogen we het huishouden niet vergeten. Ondanks dat u regelmatig het huis schoon maakt komt er door het jaar heen toch achterstallig onderhoud. Bijna iedereen krijgt bijvoorbeeld te maken met aangekoekte etensresten in de oven, vetvlekken op de afzuigkap, hardnekkige kalkaanslag in de badkamer of zoiets als stofnesten achter de radiator.

Wij hebben de oplossing. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Voor een eenmalige klus zoals bijvoorbeeld voor de badkamer of ramen maar ook voor regelmatig schoonmaakwerk kunt u ons inzetten zodat u meer tijd over heeft om de voor uw belangrijke zaken te doen. Onze vakkundige schoonmakers zorgen met onze specialistische middelen en ruime ervaring dat uw woning binnen een hele dag weer voor een tijd tegen aan kan. Stoffen, poetsen, gordijnen, tapijt of ramen…. Wij regelen het allemaal!

Terrasreiniging

We zijn ook ook gespecialiseerd in

TCA Total Cleaning Aruba BV is er ook voor het reinigen van uw terras, entree of bestrating. Of het nu gaat om stenen tegels of houten vlonders, met een professionele uitrusting zorgen we dat uw terras er weer als nieuw uitziet. Groene aanslag hoort bij het ‘hollandse weer’. Een verzorgd terras en bestrating geeft een tuin een mooi aanzien.

Van TCA Total Cleaning Aruba BV is gespecialiseerd in het reinigen op een zorgvuldige wijze zonder dat het zand wordt weggeblazen tijdens de reiniging. Ook tuinmeubilair reinigen wij deskundig zodat u er het hele jaar heerlijk gebruik van kunt maken.

Schakel TCA Total Cleaning Aruba BV in onder meer

 • Volledige renovatie en opschonen van tuinen en groenvoorzieningen
 • Snoeiwerkzaamheden aan beplanting en bomen
 • Onderhoud van groenvoorzieningen, gazons en tuinen
 • Opschonen van platte daken en dakgoten

We zijn ook ook gespecialiseerd in

We zijn ook ook gespecialiseerd in

 • Wassen van vitrages inclusief afhalen en ophangen
 • Wassen van gordijnen inclusief afhalen en ophangen
 • Reinigen van luxaflexen en lamellen
 • Wassen van beddengoed etc.

Voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is een goed moment om het huis op orde te krijgen voordat u de zomer ingaat. Een speciaal team van TCA zorgt er in een hele of een halve dag voor dat uw huis weer helemaal grondig schoongemaakt is, waarbij naast alle ramen, vloeren en sanitair natuurlijk ook de kasten worden schoongemaakt.

Evenementen schoonmaak

Alles schoon voor, tijdens en na uw evenement

Feesten, congressen en beurzen worden op alle dagen van de week en op ieder tijdstip van de dag georganiseerd. Dat betekent dat er soms overdag; dan ’s avonds vaak in het weekend en af en toe ook ’s nachts moet worden schoongemaakt.

We hebben ervaring met verschillende evenementen. Van grote (meerdaagse) concerten en festivals tot beurzen, stadsfeesten, sporttoernooien en optochten met veel publiek. Voor evenementenschoonmaak hebben we speciaal getraind en gemotiveerd personeel. Onze professionele leiding en medewerkers zijn allround en verzorgen ook hand- en spandiensten zoals:

 1. Leggen van terrasplaten en tapij
 2. Ophangen van boardings
 3. Schoonmaken van stands
 4. Afvalverwijdering en afvalmanagement
 5. Technische klussen
 6. Schoonhouden en beheren van sanitaire voorzieningen
 7. Representatief houden van skyboxen en VIP-accommodaties

Wij verzorgen op verzoek de gehele regie van schoonmaakwerk, toiletdiensten en afvalverwerking, zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw evenement.