Goede Doelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TCA  heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan en ondersteunt graag goede doelen en lokale initiatieven.

TCA  ondersteunt in Nederland de Stichting Projecthulp Haïti  en Haitiaanse Vereniging in NederlandDat doen we niet incidenteel, maar langdurig. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen.

De Haïtiaanse Vereniging in Nederland (HVIN) is op 30 januari 2011 opgericht als vereniging door vaststelling van het verenigingsstatuut door de oprichters en tevens de aanstelling van het bestuur.

De vereniging heeft als hoofddoel de Haïtiaanse gemeenschap in Nederland bij elkaar te brengen en een plaats te geven in de Nederlandse samenleving. Daarnaast wil HVIN Nederlanders, met name ouders van uit Haïti geadopteerde kinderen, over Haïti informeren en de kinderen zelf iets meegeven over het land en de cultuur van het land waar zij ooit geboren zijn.

HVIN wil zodoende op een positieve manier bijdragen aan het versterken van het imago van Haïti in Nederland en een platform zijn voor Haïtianen in Nederland en voor iedereen die Haïti een warm hart toedraagt.

Wil je meer weten?

Stichting Projecthulp Haïti (SPH) is opgericht op 21 november 1994 en houdt zich bezig met structurele hulpverlening. Ras of geloof is hierbij op geen enkele wijze van belang. SPH geeft voorlichting over structurele hulp in Haïti. Alle gelden, donaties en schenkingen worden volledig besteed aan de hulpverlening.

Na velen jaren actief bezig te zijn geweest met kleinschalige structurele hulpverlening in Haïti, gaat Stichting Projecthulp Haïti met in gang van 1 januari 2018 haar activiteiten beëindigen. Gestart vanuit de adoptiestichting BANND, zijn vele projecten gerealiseerd dankzij vele donateurs.
De laatste jaren is veel veranderd, na de grote aardbeving in 2010 zijn naast

Wil je meer weten?

Wilt u met ons samenwerken? Laat ons weten  met de afspraak formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. U stemt ermee in door de website verder te gebruiken.

Privacyverklaring